ZŠ Pardubice - Studánka - Pojďte s námi běhat!

Pojďte s námi běhat!

2. dubna 2012, 09:14 Mgr. Blanka Kafková

V sobotu 14. dubna 2012 se koná Pardubický vinařský půlmaratón, kterého se zúčastní celá česká běžecká špička i řada závodníků z Evropy. Kromě hlavního běhu na 21km se uskuteční i Lidový běh Vaňka Vaňhy, na který zveme žáky, pedagogy i rodiče.  Jedná se o nesoutěžní běh pardubickými ulicemi v délce asi 1,5 km. Start je v 9.40 hod před Východočeským divadlem – cíl na Pernštýnském náměstí.

Sraz účastníků běhu za ZŠ Studánka je v 9.00 hod u VČ divadla, kde na vás budou čekat učitelé z naší školy. Je nutné se u nich přihlásit, protože pořadatelé vyžadují soupisku závodníků!

 V letošním ročníku Pardubického vinařského půlmaratónu se pořadatelé rozhodli, že odmění školy, které přivedou na start Lidového běhu nejvyšší počet účastníků DIPLOMEM podepsaným osobně prezidentem republiky a každý závodník v cíli dostane MEDAILI.

Proto neváhejte, udělejte si čas a přijďte si zasportovat. Svojí účastí podpoříte naši školu, kterou budete reprezentovat ve školních oranžových dresech.

U žáků 1. stupně je třeba doprovod rodičů (nemusí běžet, ale čekat v cíli), žáci 2. stupně mohou přijít samostatně (s písemným souhlasem rodičů). Předběžné přihlášky obdržíte u třídních učitelů nebo u vyučujících TV.

Startovné: žáci zdarma, dospělí 50 Kč.

Těšíme se na Vás!                                                    

 

Běžečtí nadšenci ZŠ Studánka