ZŠ Pardubice - Studánka - Pozor, blíží se konec podzimní soutěže ve sběru baterií!!

Pozor, blíží se konec podzimní soutěže ve sběru baterií!!

29. října 2014, 14:36 Mgr. Pavlína Zemanová

   V průběhu října jste si mohli v areálu naší školy všimnout plakátů nabádajících k soutěži ve sběru baterií. Změna nastala oproti posledním rokům, že jsme se nyní rozhodli vyhlásit jednotlivce, který nasbíral nejvíce baterií. Soutěž stejně jako v předchozích ročnících vyhlásila společnost Ecobat.  Škola může získat až 7 bodů za kg odevzdaných baterií a hlavní cenou soutěže je  sběrná nádoba Ecocheese "M" dekorovaná známými osobnostmi veřejného života v ČR.

Do konce října nám zbývá pár dní, kdy můžete odevzdat baterie. Žáci u své třídní učitelky/učitele odevzdávají baterie s informací o jejich váze, jménu žáka a třídu, kterou navštěvují.

Hlav.ní podmínky soutěže:

  7 bodů za 1 kg, pokud hmotnost sběrné nádoby dosáhne min. 20 kg.

  5 bodů za 1 kg, pokud hmotnost sběrné nádoby dosáhne 12 - 19 kg.

  3 body za 1 kg,  pokud hmotnost sběrné nádoby nedosáhne 12 kg.

Hodnotící kritéria

1. kategorie:
Ecocheese "M" dekorovaný známými osobnostmi veřejného života v ČR a osobní věnování získá 5 škol, které se umístí na 1. - 5. místě v přepočtu odevzdaných kg na 1 žáka školy.

2. kategorie:
Ecocheese "M" dekorovaný známými osobnostmi veřejného života v ČR a osobní věnování  získá 5 škol, které se umístí na 1. - 5. místě v absolutním množství (hmotnosti) odevzadných baterií.

Cit. [29.10.2014]: http://www.recyklohrani.cz/cs/articles/article/?id=1508

Mgr. Pavlína Marková