ZŠ Pardubice - Studánka - Fyzika - 6.A,B.C,D do 15. 5. 2020

Fyzika - 6.A,B.C,D do 15. 5. 2020

4. května 2020, 09:54 Mgr. Jiří Mandys

Milí žáci, žákyně
moc vám děkuji za vaši snahu a energii, kterou potřebujete a věnujete zvládnutí domácí výuky. Většina z vás mi práce posílá, a pokud najdu nějaké chyby, sdělím vám je. Vy si chyby doufám opravíte nebo se na ně alespoň podíváte.

Na následujících 14 dní, od 04. 5. do 15. 5. 2020, jsem pro vás připravil další úkol na fyziku. Budete se věnovat tématu Teplota a měření teploty teploměrem. Vaším úkolem bude doplnit zápis přímo v PL a následně vypracovat cvičení věnované této kapitole. 
Hotový pracovní list pošlete na e-mail nejpozději do 15. 5. 2020. Když budete mít nějaké nejasnosti, klidně se nebojte napsat.

Na tento týden jsem pro vás také připravil krátký on-line testík na téma „Převody jednotek hmotnosti“. Vyplňovat jej budete přímo v prohlížeči (stačí jednou) a myslím, že vám to nezabere příliš mnoho času. Pro každou třídu je připraven jeden test – VŽDY označen třídou, takže stačí na 6.A 6.B6.C6.D a začít vyplňovat. Nezapomeňte si přečíst pokyny a bodování v záhlaví testu. Test je časově omezen do 8. 5. 2020 večer, abych jej mohl vyhodnotit.

Přeji hodně zdaru při řešení!
Moje mailová adresa: jirimandyszs-studankacz

PP - Teplota, měření teploty teploměrem

PL - Teplota, měření teploty teploměrem

Mgr. Jiří Mandys