ZŠ Pardubice - Studánka - Spaní 9.B ve škole

Spaní 9.B ve škole

11. prosince 2011, 18:17 Mgr. Pavlína Zemanová

Větší část třídy 9.B se sešla večer v pátek 2. prosince za účelem trávení společného času i v dobu jinou než běžně nazývanou „hodiny a přestávky“. Těšili se členové třídy i já, příjemně mě překvapili dobrou náladou a chutí pouštět se do připravených úkolů a her. Některé aktivity jsou rozpoznatelné z přiložených fotek, některé ne a proto: Zkuste otočit karimatku vzhůru nohama, když vás na ní sedm stojí a nesmí stát nikde jinde než právě na ní. Zkuste dostat gumového medvídka do pusy, když z ní visí na třiceticentimetrové niti a nesmí se ničeho dotknout. Chodit do/ze schodů s předmětem na hlavě a trefovat se kostkou co nejblíže hraně stolu také není úplně jednoduché. Z dalších úkolů zmíním ještě poznávání knih z úryvků a nutnost prolézt papírem velikosti A4.

S deváťáky i paní učitelkou Markovou bylo dobře, nezjevil se žádný průšvih a i když se ne všechno zdařilo podle plánu, tak se snad můžeme těšit na další (jarní?) setkání :).

Iva Tajšlová
 
 

Spaní ve škole bylo naší každoroční záležitostí. Svůj odchod nám naše bývalá druhostupňová třídní p.uč. Iva Tajšlová chtěla vynahradit alespoň tím, že s námi tuto tradici letos zopakovala. Dne 2.12 byl den D. Paní učitelka kvůli nám přijela až z Brna, aby s námi mohla strávit jednu noc ve škole, společně i s p.uč Pavlínou Markovou. Bylo to od ní moc milé, i když je nepochopitelné, že se jí chtělo nás hlídat a neustále napomínat ohledně našeho půlnočního žvatlání ve spacácích. I přes to tu byla, povídala si s námi, hrála s námi hry a užívala si to. Sice už neučí, ale má se dobře. Pátek i sobotu jsme si užili...

Maruška & Markéta

 

 

 

Mgr. Pavlína Marková