ZŠ Pardubice - Studánka - Dějepis - 7C - do 29. 3.

Dějepis - 7C - do 29. 3.

20. března 2020, 11:40 Mgr. Tomáš Zářecký

Milí, pubertálně nevyžilí, sedmáci,

opět se vracíme k nejúspěšnějšímu tématu letošního ročníku, baroku. Tentokrát v českém prostředí. Instrukce viz níže. děkuju všem, kteří už zaslali práci na VkO a D. Jsem rád, že rpacujete a řada z Vás zareagovala velmi rychle, zjevně jste lační po vzdělání:)

Mějte se hezky

7C – L54

  1. Vyplňte pracovní list dle prezentace – čemu nebudete rozumět, vysvětlím, až se uvidíme, resp. mi můžete kdykoliv napsat e-mail.
  2. Na úvod popřemýšlejte, na co si vzpomenete o baroku jako takovém (vzpomínám na naši nezapomenutelnou hodinu, jistě toho bude spousta…) – v PL máte nápovědu, na co se soustředit
  3. V průběhu prezentace jsou vložená videa, pokud by nefungovala, podívejte se na Youtube a pusťte si buď Dějiny udatného českého národa (speciální díl k baroku) nebo ukázku české barokní hudby, případně obojí
  4. Na závěr si zopakujte v PS 11/28, 29 – je to opakování jak českého, tak světového baroka, takže něco z toho byste si měli pamatovat z předchozích hodin – zkuste to nejprve sami, než to budete jen opisovat z poznámek. Je to zpětná vazba hlavně pro Vás.

Ke kontrole zašlete: vyplněný pracovní list ve WORDU (nebo foto vyplněného pracovního listu rukou) + PS 11/28, 29 do 29. 3.

Úkoly do 31. 4. vzhledem ke změněným okolnostem můžete odesílat bez tištěného potvrzení kontroly spolužákem, ale určitě si práci nechte zkontrolovat, přinese Vám to lepší výsledky;)

Mgr. Tomáš Zářecký