ZŠ Pardubice - Studánka - Digitální Učební Materiály

Digitální Učební Materiály

Digitální Učební Materiály

6. ročník - Svět práce

materiály ze světa práce

Pracovní list (kombinace přesmyček, křížovky a přeházených bodů
postupu práce) je určen na zpestření výuky nejlépe před vlastní
realizací brousítka – výrobku z plastu.

 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-6.doc
Velikost: 347.5 KiB
Autor: Mgr. O. Jadrný
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy

Prezentace seznamuje žáky s pracovním postupem při přípravě drobného ozdobného cukroví z lineckého těsta.
 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-14.pptx
Velikost: 9.19 MiB
Autor: Mgr. Ivana Skalická
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy

6. třída druhy materiálů
 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-8.ppt
Velikost: 826.5 KiB
Autor: Mgr. Martin Theer
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy

Prezentace seznamuje žáky s pracovním postupem při přípravě pečiva vhodného k dekoraci velikonočního stolu
 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-13.pptx
Velikost: 12.24 MiB
Autor: Mgr. Ivana Skalická
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy

Pracovní list určený k celkovému zopakování učiva technických
činností v 6.ročníku. Žáci doplňují věty vhodnými slovy ze seznamu
a ze zbylých mají sestavit tajenku.

 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-7.doc
Velikost: 7.09 MiB
Autor: Mgr. O. Jadrný
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy

Prezentace seznamuje žáky názorně s pracovním postupem při přípravě pokrmu. Postupovat mohou tak, že jednotlivé činnosti na sebe navazují, využívá se čas, aby vše bylo hotovo bez dlouhého čekání na dokončení dílčích operací.
 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-15.pptx
Velikost: 7.76 MiB
Autor: Mgr. Ivana Skalická
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy

6. třída druhy materiálů
 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-10.ppt
Velikost: 919 KiB
Autor: Mgr. Martin Theer
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy

 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-9.ppt
Velikost: 3.41 MiB
Autor: Mgr. Martin Theer
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy

Prezentace seznamuje žáky názorně s pracovním postupem při přípravě masitého pokrmu s přílohou.
 
Soubor: vy-32-inovace-sada-xiv-sp-16.pptx
Velikost: 7.16 MiB
Autor: Mgr. Ivana Skalická
Datum zařazení: 9.10. 2012
Zařadil: Mgr. Filip Patlevič, ředitel školy