ZŠ Pardubice - Studánka - Poslední výlet

Poslední výlet

14. června 2013, 12:27 Mgr. Ivana Nejedlá

Ráno v devět hodin jsme vyrazili na náš poslední čtyřdenní výlet. S naší třídou 9.C jsme jeli do Sněžného v Orlických horách. Tam jsme byli ubytováni v hotelu Horalka. A i když jsme tam byli jen čtyři dny, můžu říct, že jsme si to užili.

Hned jak jsme se ubytovali, šli jsme ven hrát hry. Hráli jsme vše možné od basketu po fotbal. První den nám trochu zkazil déšť a špatné počasí. Ale i v tom počasí jsme se vydali na obhlídku vesnice, abychom našli nejbližší konzum.

Naštěstí se nám udělalo druhý den pěkné počasí. Proto jsme se dopoledne rozhodli pro turnaj v přehazované. To jsme si všichni moc užili.  A s počasím přijela i střední škola z Dobrušky s  padesáti kluky.  Společně jsme sehráli zápas, jak jinak než v přehazované, a překvapivě jsme vyhráli. Za to tomu vděčíme zvláště Ondrovi Šotolovi. Zvládli jsme i menší túru po okolí.

Další den se chystal celodenní výlet do Nového Města nad Metují. Nikomu se tam moc nechtělo, protože jsme byli všichni z předešlých dnů unaveni. Částečně jsme se probudili při prohlídce hradu. Díky milé paní průvodkyni jsme se dozvěděli pár nových postřehů.

Poslední den se nesl v náladě balení. Po sbalení jsme jen počkali na oběd a potom už byl čas odjet. Odjížděli jsme s mnoha zážitky a doufám, že na střední škole budu mít tak úžasný kolektiv jako tady. A na závěr chci poděkovat paní učitelce Z. Volkovové a paní ředitelce I. Nejedlé, že to tam s námi vydrželi.

Za všechny účastníky připravila Barbora Kořínková

Mgr. Zuzana Volkovová