ZŠ Pardubice - Studánka - Nabídka kurzů blended learning pro školní rok 2016/17

Nabídka kurzů blended learning pro školní rok 2016/17

13. září 2016, 18:47 Mgr. Tomáš Zářecký

Blended learning (tzv. kombinovaná výuka) je moderní metoda vzdělávání se pomocí online kurzů. Účastník kurzu si sám určuje tempo, množství práce a postup. Výsledky vidí ihned po vypracování úkolu a úkoly může kdykoliv opakovat, vracet se v látce či přeskakovat… Učí se tedy tak, jak mu to nejlépe vyhovuje, v prostředí, které si sám zvolí.

Běžná cena jednoho kurzu činí 2490 kč, při zakoupení kurzu přes školu je zvýhodněná na 120 kč. Množství objednaných kurzů není omezené. Pro absolvování kurzu je nutný počítač s připojením k internetu a e-mailová adresa.

Kurzy jsou žákům nabízeny pro individuální studium a domácí přípravu, lze se ale dohodnout i na vytvoření studijní skupiny, kdy vedoucí skupiny získá přístup k výsledkům a práci žáků a může jejich postup kontrolovat. V takovém případě napište vedle kurzu i jméno vedoucího skupiny.

Kurzy jsou vhodné zejména jako upevnění a rozšíření stávajícího učiva, resp. jako příprava pro příjímací zkoušky a studium na střední škole. Pro tento účel doporučujeme Vaší pozornosti zejména jazykové kurzy, které kombinují výklad a procvičování a kurzy českého jazyka pro 9. ročník, které slouží ryze jako procvičování. Kompletní přehled kurzů naleznete na http://zs-studanka.cz. Pokud si nejste jistí, jakou úroveň jazykového kurzu zvolit, vyplňte zdarma vstupní test na http://testy.onlinejazyky.cz. (Doporučené rozdělení: 6. ročník: A1-, 7. r.: A1+, 8. r. A2-, 9. r.: A2+, zájemci o další studium v 9. r.: B1-.) V případě dotazů pište na tomaszareckyemailcz. Odevzdejte do 21. 9.

blended-learning-o-co-jde

blended-learning-seznam-kurzu

blended-learning-prihlaska-zaka

Mgr. Tomáš Zářecký