ZŠ Pardubice - Studánka - Logická olympiáda - výsledky kategorie A a B

Logická olympiáda - výsledky kategorie A a B

17. října 2017, 21:31 Ing. Petra Antlová

Letošního kola Logické olympiády se zúčastnilo 61 284 soutežícíh z 3014 škol z celé České republiky. Na­ši ško­lu repre­zena­tovalo celkem 48 žá­ků. Nej­lepší­mi ře­ši­te­li z na­ší ško­ly jsou:

v ka­tego­rii A - Jan Kulíšek (3.A), Alex Černík (5.A), Anna Dubovská (4.D), Veronika Procházková (3.B), Tereza Macháčková (3.C), Oto sládek (4.C)

v ka­tego­rii B - Adam Neumann (7.C), Nela Janoušková (8.A), Martin Kolovratník (9.A), Tereza Kopecká (9.B), Lukáš Vtípil (7.C), David Strnádek (7.C)

V té­t­o ob­rov­ské konku­ren­ci byly výsledky na­šich žá­ků vý­b­orné, do dalšího ko­la však nemohli postoupit všichni! Po­stu­pu­jícími jsou ­ti­to 3 na­ši žá­ci:  

Adam Neumann 7.C

Jan Kulíšek 3.A

Alex Černík 5.A 

GRA­TULU­JI A PŘE­JI HODNĚ ŠTĚS­TÍ DO DALŠÍHO KO­LA! Po­stu­pu­jí­cí se mu­sí přihlá­s­it na web LO a tam po­tvr­dit svou účast v kraj­ském ko­le. Po­tvrzování se na­chází ve vašem pro­fi­lu pod vol­bou výsledky. Po­tvrzení je nutné pro­vést do 29.10., v opačném přípa­dě bu­de účast na­bídnu­ta další­mu účast­ní­kovi! V příl­o­ze je souhlas se zpra­cováním údajů, kte­rý mu­sí­te po­de­psaný při­nést s se­bou ­na kraj­ské ko­lo. Kraj­ské ko­lo pro­běh­ne 3.11. 2017 v Par­du­bi­cích. Bližší informace viz přiložená pozvánka.

Všem moc dě­ku­ji za vzornou repre­zen­ta­ci ško­ly a bu­du se těš­it na další ročník lo­gické olympi­á­dy opět za rok.

logicka-olympiada-2017

pozvanka-na-kk-a-1-

pozvanka-na-kk-b

Ing. Petra Antlová