ZŠ Pardubice - Studánka - Matematika 9.A, práce na období 1. - 7.4.

Matematika 9.A, práce na období 1. - 7.4.

31. března 2020, 08:01 Mgr. Ivana Nejedlá

Milí žáci

Díky všem, kteří mi zasílají vyřešené práce nebo se mnou alespoň navázali spojení přátelským mailem. Bohužel, spolupráce s vámi není úplně ideální – měli jste mi zaslat řešení dvou úkolů a průběžnou zprávu o tom, jak vám jde procvičování, ale málo z vás toto zadání splnilo. Informace o špatném plnění úkolů vámi dostávám i od dalších vyučujících (netýká se všech učitelů a všech žáků).

Prodlužuji vám termín na řešení starších úkolů z matematiky do čtvrtka, pak se obrátím emailem na vaše rodiče s informací o neplnění úkolů v matematice i dalších předmětech.

Já vím, že jste se dostali ne vlastní vinou do těžké situace, ale nejste v tom sami a řešením není vykašlat se na plnění povinností.  Spolupracujete nejhůře ze všech tříd, které učím, což mě mrzí. Pokud vám vypracování úkolů z nějakého důvodu nejde, napište mně nebo dalším učitelům alespoň mail s vysvětlením problémů.

A nyní k matematice: V tomto týdnu začneme další kapitolu  - neberte to jako ztracený čas, budete potřebovat na SŠ a navíc se většina příkladů dá řešit poměrem,  takže si to alespoň zopakujete.

Přikládám:

4 soubory k novému učivu – v prvním je vložený odkaz na video, kde je vše velmi dobře vysvětlené.

Čtvrtý soubor prověřuje zvládnutí učiva a chci, abyste mi ho vyřešený odeslali do 7.4. do večera. Předpokládám řešení s kalkulačkou v ruce.

A pak ještě přikládám jeden test na procvičování k přijímačkám s řešením.

Pokud byste chtěli něco vysvětlit či zkonzultovat, nabízím konzultaci prostřednictvím skype: live:ivana.nejedla_1

podobnost-1.docx692.61 KiB
podobnost-1

podobnost-2

podobnost-3

podobnost-4-k-odeslani-a-oznamkovani

cvicny-test

vysledky-cvicneho-testu

Mgr. Ivana Nejedlá